ANAF FORMULAR 150 PDF

ANAF > Asistenţă contribuabili > Persoane fizice > Contacte unităţi fiscale > Numere int, FORMULAR DE CONTACT icon asistenta. Formular (pentru depunere declaratii online). Reînnoirea certificatului NU se face din această secţiune. Procedura de faţă NU se aplică în următoarele. 27 Ian ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul in . din Codul fiscal, excepție care stabilește faptul că numai.

Author: Brashicage Tenris
Country: Solomon Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 15 September 2017
Pages: 354
PDF File Size: 13.23 Mb
ePub File Size: 15.33 Mb
ISBN: 638-1-90684-441-2
Downloads: 52371
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malashicage

Buna ziua Ati putea va rog sa imi spuneti daca e nevoie sa depun vreo declaratie?

Ar fi trebuit sa depun declaratia in aceste conditii? Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cv cu un raspuns,eu am o pensie de roni am vrut sa fac un credit la banca,acolo datele de la anaf figuram cu o pensie de roni. Previous Post Calcul Sfaturi contabilitate pe mail.

O sa fiti surprinsi dar si contabilii sunt uameni. Sedii secundare Aaf — distinctie clara intre inregistrarea …. Impresii de la fata …. Sotul este angajat cu norma intreaga, detine II dinla depunere decl. ONG-urile tin contabilitate in …. Meseria de contabil — dedesubturi. Cadrele militare au Casa de pensie proprie. Mediul ostil de munca. Proprietarul PFA-ului este si angajat cu norma redusa.

Related Drivers  ENCEFALOPATIA METABOLICA PDF

ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul 600 in 2016

Deci nu bifati nimic la pct. Asta nu inseamna ca si-ar asuma ei vreo responsabilitate pentru ceea ce scriu pe FB, dar ca si informatie, macar vine de la sursa.

Cum poti castiga bani in plus ca …. Organul fiscal va face impuneri din oficiu formu,ar cei care trebuie sa depuna dar nu depun? Trebuia sa depun si aceasta declaratie? Buna ziua, pensionar cu venituri din activitati agricole impuse cu norma de venit pe D, are obligatia depunerii D, respectiv a platii CAS?

Cum le combin pe ambele declaratia ?

Numere telefon asistenţă contribuabili

Salariat norme intreaga, care obtine si venituri agricole impuse cu norma de venit pe D are obligatia depunerii D? Va rog sa imi spuneti daca am inteles bine cum stau lucrurile in cazul urmator: ANAF a facut o sesiune foarte utila de intrebari si raspunsuri despre obligativitatea depunerii si platii anticipate a CAS-ului fkrmular in anul Astazi am fost sa ma inregistrez la ANAF. Daca este peste, depui.

Norma este de lei, impartita la 12 inseamna lei pe luna, inmultita cu 9 pfa infiintat pe 31 martie inseamna Va rog sa imi spuneti daca pentru un PFA cu activitate suspendata incepand cu trebuie depus formularul aferent anului cand activitatea este suspendata.

Daca nu trebuie sa depun cand trebuie sa platesc CAS pentru venitul din ? Buna, si eu am aceeasi problema. Asta se intampla in Buzau. Pre Koolhunting — Noaptea Alba …. Daca declaratia nu este depusa pana la Cadrele militare care au un PFA deschis depun declararia D? Este corect sau nu? Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai platesc anul acesta aceste contributii?

Related Drivers  IC 74151 DATASHEET DOWNLOAD

Se ia in considerare cat iese norma pe luna. Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg referitor la declaratia daca am venituri din chirii pe valoare bruta ,cotractul este pe numele ambilor soti dar doamna de la ghiseu a emis in fiecare trimestri disp de plata numai pe numele meu este vreo problema si mai trebuie sa depun aceasta declaratie? Impozitele aferetente castigului merg catre statul german. Buna ziua, pentru PFI cu activitatea suspendata incepand cu 18 decembrie este obligatorie depunerea formularului ?

Aceste sesiuni mi se par binevenite si din perspectiva faptului ca poate cauti o confirmare a unei informatii intr-o mare legislativa foarte incurcata.